За вече знаем: vintage fit, може да е леко прокъсан на

...
За вече знаем: vintage fit, може да е леко прокъсан на
Коментари Харесай

33 идеи как да носим джинсов сукман тази есен

За към този момент знаем: vintage fit, може да е леко прокъсан тук-там, с огромен пълен пуловер или тънка тениска и сако от горната страна. Сукманът обаче ни връща в детството – или най-малко тези от нас, които помнят модата на 90-те. Сукманът през лятото се носи с тениска с надпис или занимателен принт, в косата и гуменки. През есента (и дори през зимата) обаче също можем да го носим. 

Трендът на роклята върху тениска, който също се завръща от 90-те, се трансферира върху други сходни съчетания. Сега освен носим сукман, само че и умерено можем да го облечем върху пълен oversize пуловер или да сложим една обемна жилетка на едра плетка от горната страна. През есента стои отлично с кецове, до момента в който времето е още изсъхнало, или с елегантни боти. През зимата обаче ще би трябвало да извадим високите ботуши или може би обичаните. 

Самият сукман може да бъде от типичен деним или пъстър и джинсов. Вторият вид носи повече vintage vibes, а в случай че пуловерът изпод е на пъстър ретро принт, още по-добре. Карирана риза, завързана на кръста, разчупва визията за спомагателна доза немарливост. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР